Airplay Radio & ijsselland.tv
 
 
woensdag, 01 juli 2015
 
 
Daventria klaar voor vijfde IJsselloop PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Redactie   
vrijdag, 22 januari 2010 13:44

Atletiekvereniging AV Daventria 1906 opent op woensdag 27 januari officieel de inschrijving voor de vijfde editie van de IJsselloop. Deze voert op zondagmiddag 18 april over 5, 10 en 16,1 kilometer door de Deventer binnenstad en over beide oevers van de IJssel. De opening van de inschrijving wordt gemarkeerd door de ondertekening van een overeenkomst tussen Daventria en de nieuwe hoofdsponsor, Salland verzekeringen. De zorgverzekeraar verbindt zich voor de komende drie jaar aan het evenement. De loop wordt omgedoopt in de Salland verzekeringen IJsselloop.

 

Salland verzekeringen nieuwe hoofdsponsor

Zorgverzekeraar Salland verbindt zich graag aan de IJsselloop, waarmee een laagdrempelige sport als hardlopen wordt gepromoot. Hardlopen draagt bij aan een fysieke gezondheid en een goede mentale gesteldheid. Iets waaraan de zorgverzekeraar door middel van deze sponsoring graag een steentje bijdraagt.

De ondertekening van de sponsorovereenkomst vindt 27 januari  om 20.00 uur plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst bij co-sponsor Telstar Sports & Fashion aan het Boreelplein in Deventer. Ook wordt dan de nieuwe website  www.ijssellloop.nl) en de nieuwe clubkleding gepresenteerd.

 

Organisatie mikt op verdere groei

Loopsporten en –evenementen kunnen de laatste jaren rekenen op een groeiende populariteit. De overeenkomst tussen Daventria, Salland en een flink aantal andere co-sponsors sluit aan op de ambitie van de Deventer atletiekvereniging om de Salland Verzekeringen IJsselloop uit te laten groeien tot een van de grotere loopevenementen in de regio.

In het eerste jaar waren er een kleine 800 deelnemers. Vorig jaar stonden er 1.600 deelnemers aan de start, dit jaar wordt een groei richting 2.500 inschrijvingen beoogd. Een gemoedelijke sfeer en een aansprekend parcours door het oude stadshart en over de groene IJsseloevers moeten daar aan bijdragen.

Commentaar (0)

RSS feed Commentaar

Schrijf commentaar

kleiner | groter
security image
Schrijf de volgende tekens

busy