Kelly Hurenkamp doet oproep aan bellende automobilist

foto:Kelly Hurenkamp

Woensdagavond heeft een automobilist in een zwarte BMW die zat te bellen achter het stuur op de Zwolseweg zijn aandacht op de weg verloren, waardoor hij op de andere weghelft kwam. Het resultaat is een uitwijk manoeuvre van een tegenligger die daardoor een velg van de auto kapot heeft gereden. Jaarlijks worden er vele ongelukken veroorzaakt door bellen en appen achter het stuur.

Kelly Hurenkamp was de tegenligger en doet op Facebook haar verhaal:

“Beste meneer!
We kwamen elkaar net tegen op de de zwolseweg richting Olst vanaf Deventer … en jij was aan het bellen achter het stuur. En ik heb van meerdere mensen gehoord dat zoiets niet echt goed gaat.. Ik ben er helaas achter gekomen.. je was zo druk dat je niet meer door had dat je niet op je eigen weg helft reed en ik moest voor je uitwijken… met helaas het gevolg dat ik tegen een stoep aan kwam. En jij snel bent door gereden. Je had vast niet door dat ik stil kwam te staan met een kapotte velg.. na het proberen van het te verwisselen blijkt dat het z’n harde klap was dat de band vast zit. Na het proberen te bellen van de ANWB.. blijkt het nu een bijna aanrijdings ongeluk te zijn en ze mij niet kunnen helpen. Ik sta nu in de regen te wachten op iemand van de verzekering om te kijken wat er nu gaat gebeuren. En dat word vast wegslepen… Ik heb door de schrik van de harde klap niet je kenteken kunnen zien. Dus mijn vraag was als je dan van toch gaat denken van goh en nu. Zal ik graag met je in contact willen komen over hoe wij dit gaan oplossen…”

 

De Politie komt graag in contact met getuigen, als u het voorval heeft gezien kunt u bellen met 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie