Opening G.A.A.V. in Wijhe

Op dinsdag 15 maart was het zo ver. Na weken van sloop- en opbouwwerkzaamheden en enkele weken proefdraaien gingen de deuren van G.A.A.V. officieel open. Geen officiële bijeenkomsten met lintjes die werden doorgeknipt, maar een ludieke koekjesactie in de Langstraat en het gemeentehuis.

Want lekkere koekjes bakken, dat kunnen ze bij G.A.A.V., de nieuwe ontmoetingsplaats in Wijhe met dag horeca en lekkere koffie. Tweehonderdvijftig koekjes werden stuk voor stuk ingepakt en voorzien van een tegoedbon voor een gratis kopje koffie. Medewerkers van G.A.A.V. deelden ze uit, in de Langstraat, op de markt en in het gemeentehuis, zoals aan het College van Burgemeester en Wethouders.

G.A.A.V. staat voor Gastvrij Actief Artistiek Verbindend. Naast het feit dat het een ontmoetingsplaats is met horeca biedt G.A.A.V. ook arbeidsmatige dagbesteding; een vorm van plezierig werken met veel begeleiding. Per dag komen er gemiddeld 5 mensen om te bakken, koken, serveren en zorgen zij voor een gezellige sfeer. Twee maal per week kan een ieder aanschuiven bij Wat de Pot Schaft, een eenvoudige maaltijd voor een ieder die graag samen eet. Er zijn ook diverse vergadermogelijkheden in de twee ruimtes achter het horeca gedeelte. G.A.A.V. is open van dinsdag tot en met zaterdag. Zie voor meer informatie: www.gaavwijhe.nl