Politie zoekt getuigen van mishandeling in Olst

De politie is met spoed op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een politieagente op het NS-station te Olst op dinsdagavond 25 juli 2017 omstreeks 20:30 uur. De politieagente is meerdere malen voor het NS-station ter hoogte van de fietsenstalling door een man met veel kracht in haar buik geschopt. Ook is de politieagente meerdere malen door de man op verschillende plekken tegen het lichaam getrapt. Het gebruik van o.a.pepperspray en geweld vanuit de agente was niet voldoende om de man te doen stoppen en onder controle te krijgen.De agente is met behulp van meerdere politieagenten, nadat gebruik is gemaakt van de noodknop op de portofoon, ontzet en uiteindelijk is het gelukt om de man aan te houden. Dit zware geweld wat is uitgeoefend is door meerdere mensen gezien. De politie komt graag met spoed in contact met deze mensen. Daarnaast doen zij met klem een beroep op onderstaande specifieke getuigen om contact met de politie op te nemen.

1)De jongeman die de politieagente te hulp schoot in de fietsenstalling.
2)Het meisje wat door de man is vastgepakt.
3)De 2 jonge jongens die bij het meisje horen.

(Naast dat de politie graag een verklaring willen opnemen van de specifieke getuigen willen wij deze getuigen ook hulp aanbieden voor wat ze hebben meegemaakt)

Heeft u informatie of misschien wel beeldmateriaal neem dan zo spoedig mogelijk contact met de politie op door te bellen met 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie