Sallands streekteam ingemaakt door Go Ahead Eagles

Leestijd: < 1 minuut

Ondanks de zomerstop in het voetbal speelde Go Ahead Eagles zaterdagmiddag tegen het Sallands Streekteam, dit team van spelers vanuit de regio werden samengevoegd tot dit elftal en speelde tegen de professionals  uit Deventer.

In de eerste helft leek het Deventer team rustig aan te doen en werdt het 0-3. In de tweede helft liet de ploeg zien toch echt een enorm overwicht te hebben op de Sallandse amateurs en maakte negen doelpunten. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd was het Bram Eijkelkamp die toch door de verdediging van Go Ahead heen wist te breken en scoorde het enige doelpunt. De wedstrijd eindigde hierdoor op 1-9

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!