Technisch Hart bij Wijhe’92

In navolging van de aanbevelingen vanuit het KNVB Performance en Kwaliteit programma is er begin dit jaar bij Wijhe ’92 een Technisch Hart opgericht, waarin een 6-tal oud selectiespelers zitting heeft genomen. Het Technisch Hart verzorgt de coördinatie van voetbaltechnische zaken binnen Wijhe ’92 met als duidelijk kader het 1e , 2e en 3e selectieteam en het JO19-1 team. Uiteraard werkt het Technisch Hart nauw samen met de seniorencommissie, die de organisatorische zaken behartigt. Een aantal fanatieke oud 1e elftal spelers is benaderd om het Technische Hart op te gaan richten. Door hun ervaring en kennis op zowel voetbal- als sociaal gebied binnen een selectie elftal, gaan ze het Voetbalbestuur ondersteunen en adviseren.

“Wijhe ‘92 is een fantastische vereniging, met veel potentieel en dat zien we als uitdaging.” Dit is het motto wat Laurens Spijkerman, Jelle Mulder, Marijn Platenkamp, Nik Mulder, Luuk Nijman en Mario Heimerikx motiveerde om aan de slag te gaan als Technisch Hart: Het Technisch Hart is in januari 2017 begonnen met het schrijven van een nieuw Technisch Beleidsplan Senioren 2017 -2022 onder de noemer ‘resultaat kun je sturen’ Dit plan is door het bestuur goedgekeurd en vormt een aanvulling op het Jeugd Technisch Beleidsplan 2017 – 2022. Samen vormen deze plannen de leidraad om op sportief gebied de voetbaldoelstellingen te behalen en te verbeteren.

Het Voetbalbestuur kijkt uit naar een constructieve samenwerking met het Technisch Hart en wenst hen veel plezier en succes voor de komende jaren ! J.M.A. Westenbrink Voorzitter Voetbalbestuur Wijhe ‘92 Technisch Organisatorisch

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie